0
Evropske lige

Toti prikucao damu

Objavljeno: 16.02.13 u 22:44

toti-pjanic

U derbi meču 25. kola Serije A Roma je savladala lidera na tabeli Juventus sa 1:0 i tako prekinula crni niz od šest mečeva bez pobede. Za razliku od prethodnih mečeva kada je odbrana vučice delovala kardinalno i na momente tragikomično sada su bili mnogo sigurniji, a gol odluke postigao je legendarni Frančesko Toti kome je na nekih 20-tak metara sela lopta na desnu i spektakularnim udarcem je matirao Bufona, koji apsolutno ništa nije mogao da učini u 58. minutu.

Roma je odigrala odličan meč i pokazala da može da se nosi i sa najboljim timom u Italiji, iako su mnogi posumnjali u to posle prethodnih mečeva. Napoli ima najveću korist od poraza stare dame, jer eventualnim trijumfom protiv Sampdorije može da priđe na samo -2. Roma je, ako što rekosmo, prekinula crni niz i sada su sedmi sa 37 bodova, ali im je Milan koji je trenutno treći već pobegao sedam bodova, a Lacio bi mogao da im pobegne na +10 ako pobedi Sijenu u ponedeljak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter