1
Evropske lige

Crni Arsenal

Objavljeno: 16.02.13 u 17:56

arsenal-blekburn

Da nešto nije u redu sa ekipom Arsenala ove sezone svima je jasno, a posle Bradforda koji ih je izbacio iz Liga kupa, doživeli su novi šok- Blekburn ih je savladao na Emirejtsu u petoj rundi FA kupa i izbacio ih! Navijači su revoltirani, a Vengeru i njegovim momcima bi bilo bolje da se zamisle pred okršaj sa Bajernom koji im sledi u Ligi šampiona, jer ako ovako budu igrali crno im se piše – opet…

Odmarao je Venger nekoliko igrača za Bajern, ali mu se to obilo o glavu, dugo nije bilo gola, rešio je da sa klupe uvede Volkota, Vilšira i Kazorlu u 71. minutu, a 60 sekundi kasnije gol postiže Blekburn – Kazim Ričards uz mnogo sreće posle jedne odbijene lopte postiže odlučujući gol. Imao je Arsenal tri polušanse i dve dobre prilike do kraja, ali dobro je branio Džejk Kin i odveo Blekburn u šestu rundu, a u jednoj situaciji je Dan blokirao pokušaj Žirua u trećem minutu nadoknade.

A u 6. rundi je i Barnzli koji je kao gost sa 2:1 savladao MK Dons. Dedžnal i Hervud su doneli 2:0 Barnzliju za samo 19. minuta, a rezultat je MK Dons smanjio preko Boudiča u 62. minutu, ali je to na veliku žalost domaćih fanova bilo sve što su uradili.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Crni Arsenal | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter