1
Evrokupovi

Rusko slavlje

Objavljeno: 14.02.13 u 20:04

suarez-zenit-liverpul

Odigrana su prva dva meča šesnaestine finala Lige Evrope, a ruski timovi Anži i Zenit imaju razloga za zadovoljstvo. U Moskvi, na stadionu Lužniki Anži je dočekao Hanover i slavio sa 3:1, dok je u Sankt Peterburgu Zenit bio bolji od Liverpula sa 2:0.

Hanover je prvi došao do prednosti protiv Anžija i to golom Huštija posle asistencije Diufa u 22. minutu. Uspeo je tim Gusa Hidinka da izjednači u prvom poluvremenu, strelac je bio Samjuel Eto, a na samom startu drugog dela igre pogađa Ahmedov posle lepog centaršuta sa leve strane Žirkova. Imao je Anži i penal u 58. minutu, ali ga je Eto promašio. Međutim, iskupio se Kamerunac nekoliko minuta kasnije kada je proigrao Busufu za konačnih 3:1.

Zenit je dočekao Liverpul i bio inferioran u većem delu meča, a gosti mogu da se „zahvale“ Suarezu što su izgubili. Urugvajac je propustio četiri sjajne prilike, od čega dve verovatno ni sam ne zna kako je promašio, a onda je usledila kazna. I to kakva. Spektakularan gol Hulka u 69. minutu, a tri minuta kasnije centaršut Anjukova i gol Semaka za 2:0.

Revanš mečevi su na programu za sedam dana u Nemačkoj i Engleskoj.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rusko slavlje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter