0
Evrokupovi

Kraljevi i đavoli remizirali

Objavljeno: 13.02.13 u 22:42

runi-real-mufc

U prvom meču osmine finala Lige šampiona Real Madrid i Mančester Junajted su remizirali na Santijago Bernabeu 1:1 i crveni đavoli svakako imaju bolji rezultat pred revanš, ali to u duelu ova dva tima ne mora mnogo da znači.

Žoze Murinjo je odlučio da na gol stavio Lopeza, a u poslednju liniju Arbelou i Koentraoa po bokovima, a Varana i Ramosa centralno. Na sredini terena kao dvojica centralnih igrača Kedira i Alonso, ispred Ozil, Di Marija i Ronaldo, a u špicu Benzema. Reklo bi se očekivano, s tim da je bilo nedoumica hoće li Alonso biti spreman ili će Modrić početi meč.

S druge strane Ferguson je na gl stavio De Heu, a poslednju četvorku su s desna na levo činili Rafael, Ferdinand, Evans i Evra. Na sredini terena kao zadnji vezni je delovao Fil Džons, pored njega Karik, ispred Kagava i Runi, a u špicu Velbek i Van Persi.
Na početku bolja igra Reala i prilika za Kediru, dobri potezi Di Marije, zatim sjajni intervencija De Hee posle udarca Koentraoa. Zatim je usledilo zatišje, koje je trajalo do 20. minuta kada je Dani Velbek zatresao mrežu Reala i doneo vođstvo crvenim đavolima. Centrirao je Vejn Runi.

velbek-gol-real-mufc

Deset minuta je trebalo Realu da dođe do izjednačenja, a spektakularan pogodak postigao je Kristijano Ronaldo udarcem glavom sa jedanaest metara posle maestralnog centaršuta Anhela Di Marije. Ronaldo nije proslavio pogodak protiv svog bivšeg kluba. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, ali bilo je prilika i za Ronalda sa jedne i za Velbeka sa druge strane.

ronaldo-gol-real-mufc

Na startu drugog poluvremena dva dobra pokušaja sa distance igrača Reala, ali oba puta pored gola, i zatim jedan sporan momenat u 54. minutu kada je Varan srušio Evru, a sudija Brih ništa nije svirao na 30-tak metara od gola. Murinjo je do 60. minuta čekao da Benzema nešto uradi, a pošto se to nije desilo, izveo ga je i na teren poslao Iguaina. Odmah posle ove izmene, sjajan centaršut Kedire, Koentrao dobro šutira, ali De Hea zaustavlja njegov pokušaj. U 72. minutu dve velike prilike za Van Persija, prvo je Lopez odbranio, a zatim je Alonso stigao da izbaci loptu sa gol linije. Delovao je Real sporo i tromo u poslednjih deset minuta, ali junajted nije uspeo da opet dođe do vođstva. U 79. minutu nova prilika za Real, ali udarac Kedire brani odlični De Hea, koji je bio jako siguran u nastavku meča. U trećem minutu nadoknade sjajna prilika za Robina van Persija, ali i odlična intervencija Lopeza.

ronaldo-vidic

Revanš meč je na programu 5. marta na Old Trafordu, a videćemo ko će slaviti na Teatru snova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter