0
TimeOut

Surovost srpskih huligana

Objavljeno: 12.02.13 u 18:28

grobari

Inicijalna kapisla za haos koji je nastao na tribinama hale Jezero tokom finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana bila je kada su navijači crveno-belih primetili da se na suprotnoj tribini navijači protivničkog kluba iživljavaju nad njihovim istomišljenicima.

Koliko su najvatreniji navijači Partizana bili surovi prema „zarobljenim“ rivalima najbolje svedoči izjava jednog pripadnika MUP-a koju je dao portalu „24 časa“.

Grobari su jednog od dvojice navijača Zvezde skinuli do pasa jer je ispod jakne nosio dres Zvezde, koji su odmah nakon toga i zapalili. Kada je odbio da se popne na šipku i peva navijačke pesme Partizana, rulja je počela da ga maltretira, gurali su mu šalove u usta, davili ga, a bio je potpuno mokar jer su po njemu urinirali. Drugi momak se odupirao, ali je, videvši kako je prošao njegov drug, popustio otpor i popeo se na šipku. Obojica su vrlo teško pričali, bili su izubijani i očajni.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter