0
Evrokupovi

Dama rasplakala Seltik park

Objavljeno: 12.02.13 u 22:42

seltik-juve
Juventus je već u četvrtfinalu Lige šampiona, pošto su u prvom meču osmine finala savladali Seltik u gostima sa 3:0! Ali nije bio Seltik toliko lošiji i slabiji na ovom meču, već je pravio kardinalne greške u odbrani, naročito se to odnosi na Embrouza

Seltik je na ovom meču bio oslabljen neigranjem Jorgosa Samarasa, dok za Juve nije mogao da nastupi povređeni Kjelini, a Konte je od prvog minuta na teren poslao Pelusa, a u napadu je društvo Vučiniću pravio Matri, a ne Đovinko kako su mnogi očekivali.

Seltik je bolje počeo meč, krenuo ofanzivno, ali su napravili ogromnu grešku u trećem minutu  Embrouz je promašio čitav fudbal, loše je procenio let lopte, Matri je izašao sam ispred Forstera i gurnuo mu loptu kroz noge, a Vilson nije stigao da je izbaci pre nego što je ušla u gol. Ali i da je stigao, Markizio bi potvrdio gol… Seltik nije klonuo duhom posle ovog primljenog gola, već su nastavili sa napadima, ali svaki udarac koji je do kraja prvog poluvremena išao u okvir gola bio je pravo u Bufona. S druge strane, Juve je čekao svoju šansu da dođe do drugog gola iz nekih polukontri, imali su jednu sjajnu priliku posle loše ofsajd zamke domaćih, ali nisu je iskoristili.

Na početku drugog poluvremena ista slika, Seltikovi napadi bez prevelikih pretnji Bufonu, čekalica stare dame… I dočekali su svoje šanse, Matri je u 77. minutu proigrao Markizija za 2:0, a šest minuta kasnije nova greška nesrećnog Embrouza i gol Vučinića za 3:0… Debitovao je i Nikolas Anelka za Juventus, čisto da se zna. Tuga na Seltik Parku, ali ne može se praviti ovoliko grešaka protiv jednog Juventusa.

Revanš će biti samo puka formalnost na Juventus areni, a biće odigran 6. marta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter