0
Domaći fudbal

Zvezda ne zna za poraz

Objavljeno: 11.02.13 u 18:03

mudrinski2

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i šestu pobedu na pripremama u Antaliji. Oni su ovoga puta bili bolji od fudbalera Slovana iz Bratislave rezultatom 1:0.

Gol odluke postigao je Ognjen Mudrinski u 70. minutu, a crveno beli su ponovo dobili dva crvena kartona.  Na poslednje tri utakmice Crvena zvezda je dobila čak pet crvenih kartona, a ovaj put pre vremena u svlačionicu su morali Luka Milunović i Vukan Savićević. Međutim, izabranici Aleksandra Jankovića su imali pravo zamene tako da je broj igrača na terenu ostao ravnopravan.

Crvena zvezda je nastupala u sastavu: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Garido, Milijaš, Lazović, Milunović, Savićević, Mudrinski. Igrali su još: Mijailović, Vešović, Kasalica, Kadu.

Fudbaleri Crvene zvezde već sutra igraju još jedan prijateljski meč, a rival će im biti ekipa Šana iz Lihtenštajna. Očekuje sa da će trener Aleksandar Janković potpuno promeniti sastav u odnosu na tim koji je nastupao protiv Slovana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter