0
Košarka

Prekid u Kragujevcu, nastavak u ponedeljak

Objavljeno: 10.02.13 u 22:31

zvezda-navijaci

Finalna utakmica Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde Telkom i Partizana mts prekinuta je u trećoj četvrtini pri rezultatu 43:43 kada je na tribini na kojoj se nalaze navijači crveno-belih došlo do incidenata. U jednom trenutku nekoliko desetina ljudi sa obe tribine je utrčalo u teren, ali brzom intervencijom organa reda sprečeni su ozbiljniji incidenti.

teren-kragujevac

Žandarmerija je uletela na tu tribinu, a ujednom trenutku se učinilo da je bačen i suzavac. Ispostavilo se da je u pitanju dim koji se pojavio zbog bačene pirotehnike, ali utakmica po svemu sudeći neće biti nastavljena dok se ta tribina ne isprazni.

UPDATE 22.45: Utakmica će prema poslednjim informacijama biti nastavljena bez pražnjenja tribina. Potrebno je da teren bude detaljno očišćen pošto je najverovatnije korišćen protivpožarni aparat. Kada sve bude spremno igrači oba tima će dobiti novo vreme za zagrevanje nakon čega bi meč trebalo da bude nastavljen.

UPDATE 22.55: Igrači oba tima izašli su na teren i nakon što se ponovo zagreju, što će potrajati 10-ak minuta, utakmica će biti nastavljena. Zbog toga što još uvek nije osposobljena polovina terena na koju napada Crvena zvezda igrači obe ekipe se spremaju za nastavak meča tako što šutiraju na isti koš.

UPDATE 23.10: Taman kada se učinilo da su se strasti smirile i da će utakmica biti nastavljena delu tribina gde je sedeo Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, prišao je Duško Vujošević, trener Partizana, nakon čega su prema njemu poleteli razni predmeti.

UPDATE 23.13: Predlog sudijske trojke je da utakmica bude prekinuta i da sutra bude nastavljena od trenutka prekida.

UPDATE 23.16: Utakmica je i zvanično prekinuta u trećoj četvrtini pri rezultatu 43:43 i trebalo bi da bude nastavljena u ponedeljak. Još uvek nije poznat tačan termin i da li će nastavak utakmice biti pred publikom ili praznim tribinama.

UPDATE 23.18: Potpredsednik KSS Dejan Tomašević upravo je saopštio da će meč biti odigran u ponedeljak bez prisustva publike, a tačan termin će biti naknadno određen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter