0
Košarka

Denver nastavlja da gazi

Objavljeno: 10.02.13 u 09:14

Denver - klivlend

Košarkaši Denvera nastavili su sa dobrim partijama i ostvarili su devetu uzastopnu pobedu. Oni su ovoga puta nadigrali Kavalirse u Klivlendu rezultatom 111:103.

Klivlend je dobro počeo meč, međutim tokom druge četvrtine više nisu mogli da održe korak sa raspoloženim Denverom koji je do odlaska na odmor poveo sa šest poena prednosti. U nastavku Nagetsi su došli i do dvocifrene prednosti, a Kavsi nisu uspeli da se rezultatski vrate u ovaj meč.

Najefikasniji u Denveru bio je Danilo Galinari sa 19 poena, Kenet Farid je dodao 17 poena. Zanimljivo je da su svi košarkaši Nagetsa koji su ulazili u igru zabeležili dvocifreni broj poena osim Vilsona Čendlera koji je ubacio 7 poena. Klivlend je predvodio Kajri Irving sa 26 poena, a Alonzo Gi je postigao 20 poena.

Golden Stejt je doživeo četvrti uzastopni poraz što je najduži period bez pobede Voriorsa od početka sezone. Mevsi su bili ubedljivi na svom parketu sa 116:91.

Već tokom prvog poluvremena Dalas je stvorio ogromnu prednost koja je bila nedostižna za „ratnike“. Mevsi su se u trećoj četvrtini malo opustili što su Voriorsi iskoristili da malo smanje zaostatak, a Dalas je potom rutinski meč priveo kraju i ubedljivo trijumfovao.

Šon Merion je predvodio Dalas sa 26 poena i 11 skokova. O Džej Mejo je ubacio 19, a Daren Kolison 18 poena. Najefikasniji u timu Golden Stejta bio je Stef Kari sa 18 poena.

Evo i pregleda svih utakmica odigranih u noći između subot i nedelje.

Rezultati
Klivlend – Denver 103:111
Filadelfija – Šarlot 87:76
Milvoki – Detroit 100:105
Dalas – Golden Stejt 116:91
Sakramento – Juta 120:109

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter