0
Evropske lige

Sveci šokirali građane

Objavljeno: 09.02.13 u 20:32

Mančester Siti - Sautempton

U poslednjem meču koji je danas odigran u okviru 26. kola Premijer lige viđeno je veliko iznenađenje – Sautempton je savladao ekipu Mančester Sitija sa 3:1 i tako omogućio Mančester Junajtedu da eventualnim trijumfom nad Evertonom ode na ogromnih +12!
Siti je odigrao jako loš meč, igre nije bilo, a Sautempton je mogao da slavi i uvbedljivije. Sautempton je poveo golom Pančeona, a zatim je posle ogromne greške Harta pogodio i Dejvis za 2:0 u 22. minutu. Edin Džeko je iz prve prave prilike pogodio mrežu svetaca u 39. minutu i svi su oečkivali da će građani doći makar do boda… Ali to se nije desilo, pošto je na startu drugog dela igre Geret Beri postigao autogol za konačnih 3:1. Do kraja smo gledali uspavanku od strane Sitija, polukontre Sautemptona, ali nije bilo promene rezultata. Ovo je prva pobeda za Maurisija Poketina od kada je seo na klupu Sautemptona.
Siti ostaje drugi sa 53 boda, devet manje od Junajteda i samo četiri više od Čelsija, dok je Sautempton sada 15. sa 27 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter