0
Evropske lige

Plavci i tobdžije pobedili, Miču demolirao KPR

Objavljeno: 09.02.13 u 18:31

lampard-mata-azar

Odigrano je još pet mečeva 26. kola Premijer lige, a pobede su upisali Arsenal i Čelsi od favorita, a tri boda su uzeli i Svonsi i Stouk, dok je jedini remi viđen na meču Norič – Fulam.

Čelsi je dočekao ekipu Vigana i slavio sa 4:1, prilično rutinski. Do vođstva su došli u 23. minutu posle akcije koju je započeo Luiz, a zatim je Tores iz prve proigrao Ramiresa koji je izašao sam ispred Al Habsi i poslao loptu u mrežu. Na 3:0 povisio je Eden Azar u 56. minutu, da bi Vigan uspeo da smanji dva minuta kasnije preko Malounija. Svakako da domaćim navijačima nije bilo svejedno do kraja meča, ali je njihovu nervozu uklonio svojim 11 golom u sezoni Frenk Lampard, a pred sam kraj meča upisao se i Marko Marin.

Arsenal je pogotkom Santija Kazorle došao do sva tri boda na teškom gostovanju Sanderlendu. Pogodak je postignut u 36. minutu, a asistenciju je upisao Tio Volkot.

Svonsi je rasturio ekipu KPR-a, a briljirao je Miču, koji se vratio u golgetersku formu. Španac je u pobedi od 4:1 postigao dva gola, što su njegovi prvi ligaški pogotci u 2013. godini. Po gol su još dodali Pablo (asistencija Mičua) i Anhel Ranhel, dok je jedini gol za policajce delo Bobija Zamore.
Stouk je savladao Reding sa 2:1, a sva tri gola su pala u drugom poluvremenu. Hut i Žerom su doneli Stouku vođstvo od 2:0, da bi Mariapa samo ublažio poraz gostiju. Norič i Fulam su odigrali meč bez golova.

Rezultati:

Čelsi – Vigan 4:1

Norič – Fulam 0:0

Stouk – Reding 2:1

Sanderlend – Arsenal 0:1

Svonsi – QPR 4:1

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter