1
Domaći fudbal

Ko je Abiola Dauda?

Objavljeno: 09.02.13 u 17:21

Abiola Dauda

U pitanju je Nigerijski igrač Abiola Dauda koji je u prethodne četiri godine igrao za švedski Kalmar za koji je postigao ukupno 26 golova, a od toga 14 u 2012. godini.

Ovaj 25- godišnjak je svoju internacionalnu karijeru započeo u švedskom četvoroligašu Sivesborgu za koji je na 25 utakmica 23 puta bio strelac.

Zvezda svoje dužničke obaveze mora da izmiri do 22. februara ukoliko želi da registruje nove igrače i to Nikolu Petkovića, Luisa Garida i po svemu sudeći Abiolu Daudu čiju fudbalsku veštinu možete da pogledate u sledećem video snimku.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ko je Abiola Dauda? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. hi!,I really like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I require a specialist on this area to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter