0
Košarka

Grumen ubio bika

Objavljeno: 08.02.13 u 10:27

Nagetsi

Denver Nagetsi urnisali su na svom parketu Čikago Bulse sa 128:96. Čak 32 poena razlike na kraju utakmice govori da Bikovi bili razbijeni krdo, dok su Nagetsi svojoj publici priredili pravi šou tajm.

Prvo poluvreme je prošlo u pristojnom egalu, ali su Nagetsi u drugom poluvremenu totalno razbili Bulse što potvrđuje i rezultat od 65:38 u tom delu igre.

Kenet Farid meč je završio sa 21 poenom i 12 skokova, dok je Vilson Čendler ubacio 24 koša. aj Losom je takođe bio odličan i ostvatio je učinak od 16 poena i 12 asistencija.

Dekuan Kuk ubacio je 19 poena za Bulse, dok je Karlos Buzer postigao poen manje.

Drugi meč sinoć je odigran u TD Gardenu gde su Boston Seltiksi na svom parketu razbili svoje najveće rivale Los Anđeles Lejkerse sa 116:95.

Pored dobre igre Seltiksa, ova utakmica ostaće upamćena po tome što je Kevin Granet postao 16. igrač u NBA koji je postigao 25.000 poena.

Kod Bostona je na ovom meču najraspoloženiji bio Pol Pirs koji se prilično razigrao u trećoj četvrtini kada je ubacio 12 od svojih 24 poena.

Sasvim očekivano Kobi Brajant, koji je u poluvremenu nosio leda na levom laktu, bio je najefikasniji igrač Lejkersa sa 29 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter