0
Domaći fudbal

Tole spasava dužnike

Objavljeno: 07.02.13 u 15:53

Tomislav-Karadžić

Klubovi koji zbog neizmirenih dugovanja ne mogu da registruju nove fudbalere će po svemu sudeći ipak to moći da učine nakon što je predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, najavio pomoć.

U petak u ponoć ističe rok za vraćanje dugova za sve klubove koji žele da registruju nove igrače, a kako klubovi to nisu u stanju da učine, FSS je najavio da će im pomoći.

„Pokušaćemo da produžimo rok za dve nedelje, ali to će biti slučaj samo ovog puta jer ovakvi presedani ne smeju da postanu praksa. Krajnje je vreme da klubovi počnu da shvataju da moraju da ispunjavaju svoje obaveze umesto da, recimo, idu na skupe pripreme u Antaliju“, rekao je prvi čovek srpskog fudbala.

Kao što je poznato, Partizan je svoj dug izmirio danas, a na spisku dužnika su ostali Crvena zvezda, Jagodina, Rad, Smederevo, Sloboda, Novi Pazar i BSK.

Ovim se još jednom potvrđuje da u srpskom fudbalu vlada javašluk i da očigledno nemaju svi ravnopravan status pa oni koji svoje obaveze izvršavaju na vreme ispadaju budale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter