0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Partizan rutinski do polufinala

Objavljeno: 07.02.13 u 22:45

 

Gordon i Vesterman predvodili Partizan

Drugi polufinalista Kupa Radivoja Koraća je Partizan mts koji je u drugoj četvrtfinalnoj utakmici pred gotovo praznim tribinama kragujevačke hale „Jezero“ savladao užičku Slobodu sa 73:50 (23:13, 16:11, 21:11, 13:15). U borbi za finale crno-beli će se u subotu sastati sa Mega Vizurom koja je u prvom četvrtfinalu bila bolja od Vršca.

Već na početku meča bilo je jasno da će prvak Srbije lako doći do pobede, a koliko su Užičani bili impresionirani protivnikom najbolje govori podatak da su prve poene upisali tek u petom minutu (12:3).

Od tog momenta Sloboda je postala nešto ravnopravniji protivnik, ali razlog tome mogli bi da potražimo i u doziranoj igri Partizana pošto je trener Vujošević ravnomerno raspodelio minutažu kako bi nosioci igre što odmorniji dočekali završnicu turnira. Samim tim ni kvalitet utakmice nije bio na zavidnom nivou.

Kao što je bilo i očekivano Partizan je dominirao u svim segmentima igre, a jedini razlog za brigu trener Vujošević može da pronađe u velikom broju izgubljenih lopti. Priliku da posle dosta vremena ponovo zaigra u crno-belom dresu imao je i Bane Đekić koji je u timu zamenio Francuza Lavernja.

Vesterman i Gordon sa po 11 postignutih poena bili su najefikasniji u timu Partizana, a isti košgeterski učinak na drugoj strani imao je Arnautović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter