0
Košarka

Mega Vizura prvi polufinalista

Objavljeno: 07.02.13 u 20:20

Kup Radivoja Koraća

Ekipa iz Zemuna bolje je otvorila meč,a već do poluvremena prednost je iznosila velikih 13 poena. I taman kada se učinilo da će ovaj meč proteći bez imalo neizvesnoti Vrščani su se potpuno vratili u utakmicu odličnom serijom u trećem periodu kada su čak uspeli da preuzmu vođstvo (46:48).

Mladi tim Olivera Popovića očigledno se previše istrošio u trećem periodu pa su nešto iskusniji košarkaši Mega Vizure u četvrtoj četvrtini ponovo došli do osetnije prednosti (67:55). Međutim usledila je serija Vršca od 11:3 pa je ekipa Dejana Milojevića u poslednji minut ušla sa samo četiri poena viška. Do novog velikog preokreta ipak nije došlo pošto je trenutno prvoplasirani tim Košarkaške lige Srbije dobro izvodio slobodna bacanja u penal završnici.

Najbolji u redovima Mega Vizure bili su Micić sa 16 i Krstić sa 13, dok se kod Vrščana u listu strelaca upisalo samo pet košarkaša od kojih je najbolji bio Radović sa 29 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter