0
Evrokup

Od petka ulaznice za Ulm

Objavljeno: 07.02.13 u 16:45

zvezda-galata-poruka

Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 1000, a za VIP ložu 1200 dinara.

Eventim ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije sa glavnim blagajnama u Beogradu u Domu omladine, biletarnicama Beogradske Arene i Bilet centra. Sve dodatne informacije možete dobiti i putem  internet sajtova www.eventim.rs i www.tickets.rs, kao i preko broja telefona 0900 11 00 11.

Duel između Crvene zvezde Telekom i Ulma zakazan je za sredu 13. februar u 19.30 sati u dvorani Pionir, a kapije beogradskog hrama košarke biće otvorene već od 16 sati.

KK Crvena zvezda podseća da je od nedavno uspostavljen poseban režim ulazaka za sve one koji imaju sezonske i dnevne ulaznice. Svi oni sa sezonskim ulaznicama za A i B tribinu ulaziće na ulaz A, a sa dnevnim kartama za ove tribine na ulaz B. Oni sa godišnjim kartama za tribinu C i D, ulaziće na ulaz D, a sa dnevnim kartama za ove dve tribine na ulaz C.

Vlasnici sezonskih karata za parter B, belu ložu i parter 4 ulaziće na PARTER ULAZ B, a oni sa dnevnimm kartama za ovaj deo gledališta ulaziće na PARTER ULAZ 4. Svi oni sa sezonskim kartama za Plavu ložu, ložu i počasna mesta ulaziće na službeni ulaz. Svi oni koji poseduju ulaznice za VIP ložu ulaziće na VIP ulaz 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter