0
Auto Moto

Red Bul predstavio

Objavljeno: 04.02.13 u 12:46

red bull f1

Red Bul Rejsing je predstavio novi bolid za 2013 sezonu, koji su gledaoci mogli da prate i preko youtube kanala u nedelju. Vladajući šampioni F1 sa bazom u Milton Kejnsu će pokušati da osvoje i četvrtu uzastopnu titulu, kako među kontstruktorima, tako i u konkurenciji vozača, sa starom postavom, u sastavu Sebastijan Fetel i Mark Veber.

RB9 je evolucija modela RB8 koji je u rukama Sebastijana Fetela i Marka Vebera sedam puta bio na pobedničkom stepeniku, a par stvari je promenjeno kako bi se poboljšale performanse i ispratila poslednja godina koja će se voziti po starim pravilima.

Pored malih promena na samom bolidu, promenjena je i šema boja na automobilu, jer je dodata purpurna kako bi razbila dominantnu teget žuto crvenu kombinaciju, odsijavajući veći logo sponzora Infiniti nego što je bio prošle godine.

Veber će prvi testirati Red Bulov novi bolid na stazi Herez, prva dva dana testa, dok će onda preuzeti Fetel, koji će voziti 7 i 8 februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter