0
Domaći fudbal

Nova pobeda, debi Kojića i Luke

Objavljeno: 03.02.13 u 16:11

mitrovic

Fudbaleri Partizana odigrali su danas šesti kontrolni meč u Antaliji i savladali su kinseki Điansu, koji s klupe predvodi Dragan Okuka – 3:2 (1:1). Mitrović je postigao dva pogotka u 5. i 66. minutu, od toga je ovaj prvi bio s bele tačke, a iz identične situacije u 56. minutu strelac je bio i Marko Ščepoivić, dok su za Kineze pogađali Fei u 44. i Bali u 47. minutu.

Crno-beli su igrali dobro, mada su i Kinezi imali veliki broj izglednih, da ne kažemo stopostotnih šansi, ali je golman Vladimir Stojković bio fantastičan.

Trener Partizana Vladimir Vermezović i sportski direktor Ljubiša Tumbaković konstantno ponavljaju da im rezultat na ovim mečevima nije važan, pa ga stoga ni ovaj put ne treba stavljati u prvi plan, bez obzira na pobedu.

Ono što je bitno za srpskog šampiona je da su Predrag Luka i Nemanja Kojić u finišu susreta ušli na teren i osetili šta to znači igrati za najbolji tim u zemlji, makar i na prijateljskom meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter