0
Domaći fudbal

Maksimović pati

Objavljeno: 03.02.13 u 11:07

maks

Nikola Maksimović, koji je zvanično igrač Apolona sa Kipra, a ustvari je u vlasništvu menadžera Pinija Zahavija, odnosno igrač koji je valjda na pozajmici u Crvenoj zvezdi, će posle propalog pokušaja da zaigra u Engleskoj nastaviti sa treninzima na Marakani.

“Vratio sam se iz Engleske, jer je bilo nemoguće za jedan dan da se završi radna dozvola, pa ću ostati u Zvezdi. Dobiću program, dok ne odradim sve neću biti uz ekipu”, rekao je štoper.

On neće putovati u Antaliju sa ostatkom ekipe, već će trenirati individualno u Beogradu, ali za njega postoji šasna da ponovo zaigra u Zvezdi, a takva uveravanja dobio je i od trenera Jankovića.

Ipak, Maksimović priznaje da mu nije lako pala situacija u kojoj se prethodnih meseci našao, ali se nada da će sve to iuspeti da prevaziđe.

“Bilo je raznih priča i natpisa u medijima,  o svemu sam najmanje znao. Nisam bio upoznat šta je prethodna uprava radila sa tim klubom, investicionim fondom, dok nije nastao problem. Sve sad puca po meni… Naravno, nisam bio zadovoljan kako sam odigrao jesenas, ipak, to nije glavni problem. Kao ni priče da su mi menadžeri partizanovci… Teško mi je u ovom trenutku, ipak, verujem da ću uspeti ovo da prevaziđem.”  kazao je Maksimović za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter