0
Dejvis kup

Srbija savladala Belgiju

Objavljeno: 02.02.13 u 17:12

Reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa pošto je povela sa 3:0 protiv Belgije, a sledeći protivnik biće ime reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država.

Ispostavilo se da je meč parova odlučio konačnog pobednika u kome su Nenad Zimonjić i Viktor Troicki sa 3:1,  po setovima 6:4, 6:4, 5:7, 6:4 bili bolji od belgijskog para Stiv Darsis i Ruben Bemelmans.

Srbija je prvog dana povela sa 2:0 nakon što su u svojim mečevima bili trijumfe ostvarili Viktor Troicki i Novak Đoković.

Nažalost loš teren doneo je povredu Viktora Troickog koji je imao problema sa zadnjom ložom a po njegovim rečima tek posle snimanja znaće se tačan stepen povrede.

„Pohvalio bih Viktora za neverovatnu pobedu koju je ostvario juče, a danas je takođe odigrao sjajno. Važno je da uvek imamo igrače koji mogu da naprave razliku. Želimo Janku da se što pre oporavi i priključi nam se  daljem takmičenju. Što se tiče sledećeg meča mi protiv Amerikanaca idemo na pobedu. Imaju najbolji dubl na svetu ali mi ćemo u singlu tražiti svoju šansu“ rekao je Nenad Zimonjić posle meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter