0
Dejvis kup

Moguće odlaganje mečeva

Objavljeno: 01.02.13 u 10:21

djokovic

Međunarodna teniska federacija (ITF) je donela odluku da ponovo izvrši inspekciju terena na kome bi od 14 časova trebalo da počne meč prvog kola Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Belgije i Srbije.

Kontrola terena je obavljena nešto posle 9 časova  i uskoro se očekuje informacija o tome da li će doći do odlaganja.  Ako ITF utvrdi da teren nije dobar, može da dođe do pomeranja svih mečeva za 24 sata.

Kako saznaje Tanjug  u pitanju je teren u košarkaškoj dvorani, gde je šljaka nasuta na parketu te dvorane, što dovodi do preteranog klizanja po terenu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kritikovao belgijske domaćine, tvrdeći da je teren u dvorani „Spiroudom“ jedan od najlošijih koje je video.

„Teren je zaista u katastrofalnom stanju i moramo da vodimo računa da se ne povredimo, Verujem, međutim, da će domaćini sve učiniti da ga osposobe do početka mečeva“, rekao je Đoković, koji je u sredu doputovao u Šarlroa iz Australije, gde je treći put zaredom osvojio gren slem turnir u Melburnu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter