0
Košarka

Grom udario Grizlije

Objavljeno: 01.02.13 u 09:07

kevin durent

Košarkaši Oklahoma Tandera rutinskom igrom su na svom parketu savladali Memfsi Grizlise rezultatom 106:89.

Grizlisi su prvi put igrali bez jednog od najboljih igrača Rudija Geja koji je juče u trejdu prešao u Toronto Repotrose.

To se svakako videlo u igri Grizlisa koji  nisu imali „tečnost“ u napadu. Ipak i tako oslabljeni Grizliju su imali priliku da se posle odlično odigrane treće četvrtine (33:21) izbore za potpuni preokret ali ima na kraju košarkaši Tandersa to nisu dozvolili.

Kevin Durent sa 27, odnosno Rasel Vestburk sa 21 poenom bili su najefikasni igrači Tandersa, dok je kog Grizlisa to bio Džerid Bejles sa 23 postignuta koša.

U drugom meču odigranom sinoć Golden Stejt Voriorsi pobedili su Dalas Maverikse 100:97. Dejvid Li košarkaš Voriorsa ostao je za asistenciju kratak za tripl dabl, ali je bez obzira na to on imao sjajan učinak.

Li je meč završio sa 15 poena, 9 asistencija i fenomenalnih 20 skokova.  Sa druge strane O Džej Mejo bio ja najefikasniji igrač Maveriksa sa 25 poena,  dok je Šon Merion imao 18 poena i 17 skokova.

Rezultati:

Oklahoma – Memfis 106:89

Golden Stejt – Dalas 100:97

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter