0
Evroliga

Bez prava na kiks

Objavljeno: 01.02.13 u 16:07

Duško Vujošević

Trener Partizana MT:S Duško Vujošević rekao je danas  na konferenciji za novinare pred meč protiv Splita da njegov tim više nema prava na kiks, te da je njihov sledeći rival daleko opasniji nego što to na prvi pogled izgleda.

Mi smo sada bez prava na kiks i verujem da svi shvataju da ne smemo sebi da dozvolimo nikakvu komociju. Split je opasniji nego što to može da se zaključi na osnovu pogleda na tabelu. Na početku sezone su igrali iznad očekivanja, ali su problemi počeli zbog povreda nakon pobede nad Cedevitom u Zagrebu. Upravo taj meč je pokazatelj njihove prave snage i dokaz da mogu da iznenade u gostima”, kaže Vujošević.

On je takođe iskoristio priliku da ukaže na potrebu da završni turnir Jadranske lige bude održan u Beogradu.

„Verujem da grad ima interes da makar jedan srpski tim igra na fajnal foru i da mora da se uključi u organizaciju završnog turnira. Takođe, smatram da gradonačelnik Dragan Đilas nije dao konačan odgovor, jer znam da je on čovek košarke i očekujem da grad ipak pomogne oko ovoga“ zaklljučio je trener Partizana.

 

Utakmica između Partizana i Splita na programu je u subotu od 19 časova u Hali Pionir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter