0
Evroliga

Real posle drame do pobede

Objavljeno: 31.01.13 u 23:29

Real CSKA

U utakmici nedelje šestog kola Top 16 faze Evrolige madridski Real je savladao CSKA sa 86:78 posle drodužetka.

Tokom celog meča su se timovi smenjivali u prednosti i sve je mirisalo da će na kraju biti drama. Pri nerešenom rezltatu 11 sekundi prvo je Kerol promašio trojku, Micov uhvatio lotpu da bi na drugoj strani i Teodosić bio neprecizan i otišlo se u produćetke. Tamo je Real ipak bio sigurniji u poslednja dva minuta i posle nekoliko loše odigranih napada Armejaca došao do nedostižne prednosti.

Džejsi Kerol je bio junak Reala večeras sa 31 poenom (6-8 za tri) a pomoć je imao u Rudi Fernandezu koji je ubacio 20 poena, 13 skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte. Kod Armejaca, Erceg se vratio na parket i imao sjajno veče sa 13 poena i dva skoka, isti broj poena imao je Teodosić uz 5 asistencija i 6 skokova dok je Micov ubacio 12 poena a Krstić poen manje.

Olimpijakos je savladao Fenerbahče sa 82:71 a standardno najbolji je bio Spanulis sa 15 poena. Kod Fenera je Mekejleb ubacio 20 poena. Uroš Tripković je za 14 minuta dao 5 koševa.

Barsa je lako pobedila Sijenu sa 85:66. Već na poluvremenu je bilo +20 za Barsu pa je do kraja meč samo rutinski odrađen. Odličan je bio Ante Tomić sa 20 poena i po pet skokova i asistencija a na drugoj strani, najstandardniji igrač Evrilige ove sezone, Bobi Braun je upisao 19 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter