1
Košarka

Poleteo Supermen

Objavljeno: 30.01.13 u 10:59

hauard lejkers

Los Anđeles Lejkersi savladali su u Stejpl centru Nju Orleans Hornetse rezultatom 111:106 i tako se pobedom oprostili od domaće publike pošto kreću na sedmodnevnu turneju gde će igrati samo kao gosti.

Lejkersi su takođe upisali i treću pobedu u nizu, pa su time pokazali da u njima još uvek ima života. Kobi Brajan je nešto očigledno korigovao u igri. On je u poslednje tri utakmice imao 37 asistencija što je privi put u njegovoj karijeri.

Za raziku od Kobija koji je u prvom delu sezone ubaciova 30 ili 40 poena, sada  je situacija sasvim drugačija. Više asistenicija, čak i onih nerezonskih, ali manje poena, pa je Brajant meč protiv Hornetsa završio sa 14 poena, 11 asistencija i 8 skokova.

Najefikasniji igrač Lejkersa bio je Dvajt Hauard sa 24 poena, dok je Erl Klark ubacio 20 i imao 12 uhvaćenih lopti.

Najbolji košarkaš Lejkersa bio je Erik Gordon sa 25 postignutih poena.

Za kraj smo vam ostavili najbolji pregled sinoć odigranih mečeva.

Rezultati:

Klivlend – Golden Stejt 95:108

Detroit – Milvoki 90:117

Lejkersi – Nju Orleans 111:106

Portland – Dalas 106:104

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Poleteo Supermen | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already Cheers!
    CKristenNasont

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter