0
Evropske lige

Pobeda Junajteda, Reding šokirao Čelsi

Objavljeno: 30.01.13 u 23:08

Runi

Odigrana su još tri meča 24. kola Premijer lige, a Mančester Junatjed je opet uvećao svoje na tabeli, pošto su savladali Sautempton sa 2:1. A poveli su sveci na sred Old Traforda golom Rodrigeza već u 3. minutu. To kao da je razbesnelo Runija, koji je do 27. minuta sam promenio rezultat i ispostavilo se postavio konačan rezultat. Crveni đavoli su opet na +7 u odnosu na građane.

Runi1

Čelsi je kao gost protiv Redinga odigrao 2:2, a Frenk Lampard je blizu istorije Premijer lige, ali krenimo redom. Čelsi je poveo u samom finišu prvog poluvremena posle sjajne asistencije Fernanda Toresa za Huana Matu. A izgledalo je da je meč rešen kada je Frenk Lampard u 66. minutu glavom zatresao mrežu Redinga i postigao svoj deveti ligaški gol u sezoni. Ako u narednih 14. kola da makar jedan gol postaće prvi igrač u Premijer ligi koji je deset sezona za redom davao 10 i više golova.

Lampard

A onda sledi horor završnica za navijače Čelsija, Rafu Beniteza i kladioničare. La Fondr prvo smanjuje rezultat u 87. minutu, da bi u petom minutu nadoknade isti igrač još jednom pogodio za konačnih 2:2. Videćemo koliko će se Benitez još zadržati na klupi plavaca, jer je sada dovedeno u pitanje treće mesto, Totenhem je na -3, Everton na -4…

Fulam je savladao Vest Hem sa 3:1, a poveli su golom Dimitra Berbatova. Čekićari su izjednačili u 48. minutu preko Kevina Nolana, ali je Fulam vratio prednost odmah, samo što su krenuli sa centra pogađa Ugo Rodaljega. Trijumf ekipe Martina Jola potvrdio je autogolom O’Brajen u 90. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter