0
Evrokup

Osnovni cilj ispunjen

Objavljeno: 30.01.13 u 22:16

Vlada Vukoičić1

Zvezda je večeras pobedila Uniks sa 81:73, iako ta pobeda nije bila od preko 20 razlike u taboru Zvezde su zadovoljni ostvarenim.

„Imamo razloga da budemo zadovoljni, uspeli smo da pobedimo pred ovako dobrim navijačima. Naspram nas nije bio bilo ko, već vrlo kvalitetan tim. U prvom poluvremenu igrali smo koš za koš, nemam zamerki na napad, ali odbrana je bila loša. U trećoj četvrtini preokrenuli smo meč agresivnom odbranom, promenili smo petorku, kontrolisali smo skok i sve to kompletirali kontranapadima. Jeste, išli smo na veliku razliku, ali je Uniks uspeo da nas spreči, posle nije bilo ni vremena ni snage za tako nešto. Ovo je očigledno nepredvidiva grupa, svako svakog može da pobedi. Idemo korak po korak, videćemo šta će biti“ rekao je Vlada Vukoičić.

Posle dugo vremena ponovo je zasijao i Majkl Skot.

„Znali smo da će biti teško, bili smo uzbuđeni zbog izazova, borili smo se i na kraju smo bili bolji. Život je pun uspona i padova, svima je tako u klubu, ali morate da ostanete pozitivni. Treća četvrtina je odlučila, bili smo agresivni, trčali i borili se“

Posle četiri odigrana kola u grupi L, sva četiri tima imaju po dve pobede i dva poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter