1
Domaći fudbal

Odani Bajko

Objavljeno: 30.01.13 u 18:03

bajkovic

Retki su igrači sa ovih prostora koji bi naradije ostali u jednom klubu do kraja karijere. Na svu reću još uvek ima i takvih entuzijasta a jedan od njih, ako ne i jedini, je golman crveno – belih Boban Bajković.

“Ne razmišljam o odlasku. Svi znaju koliko volim Zvezdu i da bih na Marakani ostao 100 godina. Igrač sam koji je u apsolutnom vlasništvu kluba i oni neka odluče šta će sa mnom. Ako se pojavi neka ponuda, ne sumnjam da će rukovodstvo doneti najbolju odluku”, kaže Bajko kome je ovo deseta sezona od kako je u Zvezdi.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Odani Bajko | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter