0
Ostali sportovi

Filpula za pobedu Detroita

Objavljeno: 30.01.13 u 11:57

red vings

Pošto su se u prvoj trećini dobro išibali hokejaši Detroita i Dalasa u nastavku su odigrali zanimljiv meč na kome je viđeno 5 golova i koji su Red vingsi na kraju dobili sa 4:1

Nažalost iz nekog surovog razloga NHL na izveštajima sa utakmice ne prikazuje šorke pa ćemo ostati uskraćene za taj nezaobilazni segmet hokejaškog meča, stoga odmah prelazimo na drugu trećinu.

Poveli su Starsi golom Luja Eriksene u 11. minutu drugogo perioda, što je bio dovoljan signal Red Vingsima da se uozbilje u napadu.

Izjednačenje u Džo Luis Areni stiglo je tri minuta kasnije, a gol je postigao Velteri Filpula. Na drugi odmor Vingsi odlaze sa golom prednosti jer je 24 sekjunde pre kraja druge trećine Henrik Zeteberg savldao golmana Starsa.

Detroit je rešio sve dileme oko pobednika ovog meča u sedmom minutu treće trećine. Prvo je Demijen Bruner povećao prednost Vingsa, da bi dvadesetak sekundi kasnije Flipula svojim drugim golom na meču postavio konačnih 4:1 za Detrot.

Za kraj smo vam pripremili deset najboljih odbrana protekle nedelje.

Rezultati:

Nju Džersi – Boston 1:2 (pen)

Toronto – Bafalo 4:3 (pro)

Filadelfija – Njujork Rendžers 1:2

Vinipeg – Montreal 3:4

Vašington – Otava 2:3

Njujork Ajlanders – Pitsburg 4:1

Florida – Tampa Bej 2:5

Detroit – Dalas 1:4

Kolumbus – Minesota 2:3

Anahajm – San Hoze 2:3 (pen)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter