0
Evropske lige

Sezar noćna mora za građane

Objavljeno: 29.01.13 u 22:46

Sesar

Odigrana su prva četiri meča 24. kola Premijer lige, Mančester Siti je treći veliki klub koji nije uspeo da postigne pogodak protiv KPR-a posle Čelsija i Totenhema. Ostavio je Siti dva boda na Loftus roudu, a sve zasluge za ovaj bod policajaca idu na račun sjajnog Žulija Sezara i naravno briljantnu taktiku Harija Rednapa. Pokušavao je Siti na sve načine, a i ono malo prilika što su stvorili nisu pretvorili u gol, naročito u prvom poluvremenu. Siti je sada na -4 u odnosu na Junajted koji ima meč manje.

siti

Njukasl je upisao prvu pobedu u gostima ove sezone, savladali su očajnu Aston Vilu sa 2:1. Poveli su golom Papisa Sisea, a na asistenciju jednog od novih Francuza u timu – Momoa Sisokoa. Jedan Francuz koji je već bio tu pre ovog prelaznog roka je povisio na 2:0 – Joan Kabaj. Sve što je Vila uspela da uradi u nastavku jeste da smanji rezultat preko Kristijana Bentekea koji je pogodio sa bele tačke u 49. minutu.

njukasl

Stouk je vodio sa 2:0 na svom terenu protiv Vigana, ali su gosti ipak došli do boda. Stouk je vodio golovima Rajaqna Šoukrosa i Pitera Krauča, ali je Vigan došao do izjednačenja za samo 11 minuta preko Mekartura i Di Santa.

Stoke

Sanderlend i Svonsi su odigrali nerešeno na stadionu Svetlosti i to bez golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter