0
Evropske lige

Lacio u finalu, Markizio tračigar!

Objavljeno: 29.01.13 u 22:53

Lacio

Lacio je prvi finalista Kupa Italije, pošto je u revanš meču polufinala savladao Juventus sa 2:1. Ali kakav smo finiš meča imali priliku da vidimo, tragičar je Klaudio Markizio, koji je u petom minutu nadoknade promašio prazan gol…
Lacio je poveo golom Gonzalesa u 53. minutu posle sjajnog centaršuta Ledezme. Sve do 92. minuta bilo je 1:0, a onda greška Radua, koji je umesto ka lopti u svom kaznenom prostoru krenuo na drugu stranu, a Vidal je sam izašao ispred Marketija i matirao ga.

Izgledalo je kao da će meč u produžetke, ali je Flokari posle prvog kornera na meču smestio loptu u mrežu u 93. minutu. Meč je bio produžen šest minuta, a u petom minutu nadoknade perfektna prilika za Juve, ali udarac Đovinka brani Marketi, a zatim se lopta odbija do Markizija koji je sam na drugoj stativi ali promašuje prazan gol!
Sjajno polufinale, Lacio je u finalu, a drugi finalista biće poznat tek 17. aprila kada će biti odigran revanš meč između Intera i Rome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter