1
Dejvis kup

Teniseri krenuli u pohod

Objavljeno: 28.01.13 u 15:46

dejvis-kup-srbija

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović očekuje da će meč prvog kola Svetske grupe protiv Belgije biti početak pohoda na drugu titulu u ovom takmičenju, posle trijumfa našeg tima 2010. godine.

„Trijumf Novaka Đokovića u Melburnu i njegovo pomeranje granica tenisa uneli su nam svima dodatnu energiju i motiv da krenemo u juriš na drugi titulu“, izjavio je Obradović pred polazak za belgijski grad Šarlroa u kom će Srbija igrati od 1. do 3. februara.

Viktor Troicki je poručio da je srpski državni tim favorit u predstojećem meču, uprkos izostanku povređenog Janka Tipsarevića.

„Biće teško jer smo oslabljeni neigranjem Tipsarevića, ali smo favoriti u ovom meču. Nadam se pobedi“, rekao je Troicki.

Naš najbolji dubl igrač Nenad Zimonjić izrazio je uverenje da će Srbija preskočiti prvu prepreku u ovogodišnjem Dejvis kupu.

„Istina, ne ide nam sve na ruku. Tipsarević je povređen, a ni ja se ne osećam najbolje, od Melburna vučem virusnu infekciju. Ipak, verujem da ćemo uz pomoć Đokovića, inspirisani njegovom briljantnom pobedom na Australijan Openu, izboriti uspeh protiv Belgije“, rekao je Zimonjić.

Selektor Obradović je odlučio da zbog izostanka Tipsarevića uz reprezentaciju budu još i Boris Pašanski i Filip Krajinović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Teniseri krenuli u pohod | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter