0
Evropske lige

Interu samo bod protiv Torina

Objavljeno: 27.01.13 u 22:50

Odigran je poslednji meč 22. kola Serije A, Inter na Meaci nije uspeo da savlada Torino, meč je završen bez pobednika 2:2. A bikovi imaju za čim da žale, jer su mogli i do sva tri boda.
A poveo je Inter na samom startu meča golom Kristijana Kivua, njegov prvi pogodak u sezoni, ali se zatim povredio i napustio teren. Torino dolazi do izjednačenja golom Rikarda Međorinija, koji takođe postiže prvi gol u sezoni. A isti fudbaler u 53. minutu donosi i prednost Torinu, nakon centaršuta Ćerćija sa desne strane. Inter je izjednačio golom Kambijasa, posle odličnog prodora Havijera Zanetija, ali golova više nije bilo. Međorini je u četvrtom minutu nadoknade imao priliku da Torinu donese sva tri boda, ali je Handanović odbranio njegov udarac.
Inter ostaje četvrti sa 40 bodova, ali samo tri manje ima Milan. Torino je na poziciji 12. sa 27 bodova, a bikovima je ovo šesti meč bez poraza u nizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter