1
AdmiralBet ABA Liga

Cibona konačno pobedila

Objavljeno: 27.01.13 u 20:34

Stroberi

Posle tri vezana poraza koji su je doveli u zonu ispadanja, Cibona je ostvarila važnu pobedu u borbi za opstanak savladavši direktnog konkurenta ekipu Širokog.

Cibosi su došli do pobede zahvaljući dobroj igri u poslednjoj deonici koju su dobili sa 9 razlike. Na kraju treće četvrtine Široki je bio u blagoj prednosti od 65-64, ali vrlo brzo na startu poslednje deonice je Cibona okrenula rezultat, potom ga povećavala i na kraju lagano došla do pobede.

Najbolji  igrači kod pobednika su bili Andrija Žižić sa 24 poena i osam skokova, dok je Stroberi dodao isti broj poena, uz šest skokova dok je Davor Kus dodao 15 poena.

Kod Širokog se istakao Ivan Ramljak sa 22 poena, dok je Boris Barać dodao devet uz sedam skokova.

Ovo je bila sedma ovosezonska pobeda Cibone (skor 7-12), čime se izjednačila s druga dva hrvatska kluba u ligi, Splitom i Zadrom i dokopala 10 mesta u ligi.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Cibona konačno pobedila | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter