1
Evropske lige

Bajern rutinski

Objavljeno: 27.01.13 u 20:16

mario mandžukić2

Minhenski Bajern je u okviru 19. kola Bundes lige na gostovanju savladao ekipu Štutgarta sa 2:0.

Pre samog početka ovaj meč nosio je epitet derbija i to je donekle i opravdao u prvom poluvremenu kada su popularne „švabe“ pružile dostojan otpor Bajernu.

Međutim u drugom poluvremenu stvari su došle na svoje. Igrao se 50. minut kada je Molinaro nespomtreno vratio loptu domaćem golmanu što je vešto iskoristio Mario Mandžukić i doneo prednost Bajernu.

mario mandžukić

Isti igrač je 20. minuta kasnije sjajno uposlio Tomasa Milera koji je savldao golmana Urliha i tako postavio kančnih 2:0 za Bajern.

Miler

Bajern posle 19. kola drži prvu poziciju u Bendesligi sa 48 bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bajern rutinski | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter