0
Evropske lige

MK Dons i Luton nokautirali premijerligaše

Objavljeno: 26.01.13 u 18:04

qpr

Odigrano je još deset mečeva 4. runde FA kupa, a najveće iznenađenje priredili su timovi MK Dons i Luton, a kroz iglene uši su se provukli ekipe Evertona i Arsenala.
KPR je doživeo pravu katastrofu od MK Donsa i to na Loftus Roudu. Maleni Donsi su slavili sa čak 4:2! Sve je krenulo naopako po ekipu Harija Rednapa, Traore je postigao autogol, a onda su usledila još tri pogotka gostiju za zvižduke sa tribina. Redom su pogađali Lou, Harli i Poter, a u 83. minutu gol za policajce postigao je Botrojd, da bi zatim pogodio i Fabio.

Norič je poput KPR-a priredio krajnje neprijatno iznenađenje svojim navijačima i izgubio je od Lutona, člana konferencije! Jedini gol na meču dao je Rendel u 80. minutu.

Everton je uspeo da savlada Bolton u gostima, meč je završen rezultatom 1:2. Karamele su povele preko Pienara, a Boltonu je izjednačio golom Sordela. Svi su mislili da će se igrati novi meč kada je pogodio Džoni Heitinga.

everton
Arsenal se nekako provukao protiv Brajtona, ali su tek treće vođstvo u samom finišu uspeli da odbrane Dva puta je pogodio Žiru, ali se Brajton vraćao golovima Barnsa i Uloe. Ipak, Arsenal je do treće odlučujuće prednosti došao u 86. minutu golom Tija Volkota.

žiru
Vigan je golom Gomeza sa bele tačke savladao Maklsfild, a Reding je lako izašao na kraj sa Šefildom i pobedio sa 4:0.

Rezultati:
Milvol – Aston Vila 2:1
Stouk – Mančester Siti 0:1
Brajton – Arsenal 2:3
Bolton – Everton 1:2
Derbi – Blekburn 0:3
KPR – MK Dons 2:4
Norič – Luton 0:1
Reding – Šefild 4:0
Midlzbro – Alderšot 2:1
Maklsfild – Vigan 0:1
Hal – Barnzli 0:1
Hadersfild – Lester 1:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter