0
Domaći fudbal

Partizan stigao u Antaliju

Objavljeno: 25.01.13 u 20:19

Volkov-Ninkovic

Fudbaleri Partizana doputovali su u Tursku gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak sezone. Ekspedicija crno-belih je posle leta iz Beograda imala dvočasovnu pauzu na istanbulskom aerodromu gde je čekala let za Antaliju.

Oko 16 časova po lokalnom vremenu, odnosno 15 časova po našem, šampion Srbije je stigao u dobro poznatu bazu, hotel Maks Rojal. Na terenu ovog hotela Partizan će već u subotu od 14 časova po našem vremenu imati i prvu proveru, a protivnik će mu biti švajcarski prvoligaš Cirih.

Zanimljiv detalj viđen je na istanbulskom aerodromu. Dok su čekali ukrcavanje na avion za Antaliju, u centru pažnje se našao kapiten Saša Ilić koji je brzo bio okružen navijačima Galatasaraja koji su ga prepoznali iz perioda kada je branio boje ovog kluba. Usledilo je fotografisanje i deljenje autograma, a Ilićeva popularnost je pomogla celoj ekspediciji da po ubrzanoj proceduri prođe kroz aerodromske formalnosti.

Posle kraćeg odmora u hotelu, trener Vladimir Vermezović je poveo igrače na lakši trening koji je bio uvertira sa ono što lidera na tabeli našeg prvenstva očekuje u sledeće dve nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter