0
Fudbal

Borbena Malaga pala pred Barsom

Objavljeno: 24.01.13 u 23:50

iniesta

Posle 2:2 na Kamp Nou, očekivao se još jedan sjajan meč Malage i Barselone. A kao što su svi i očekivali Barsa je prošla u polufinale Kupa kralja pobedom od 4:2!
Barselona je povela već u 8. minutu kada je Dani Alves dobio loptu na desnoj strani, sjajno centrirao, a Pedro zatresao mrežu. Ali samo je četiri minuta trebalo Malagi da izjednači, strelac je bio Hoakin, koga je odlično uposlio Duda. Malaga se nije branila na ovom meču, igrali su i presing, pokušavali da savladaju Pinta još koji put, Mesi je igrao nešto slabije u prvom poluvremenu, propustio je nekoliko šansi, pa je poluvreme završeno rezultatom 1:1. A Barsa je u 49. minutu povela golom ćaleta Đerara Pikea, posle centaršuta Inijeste, koji je upisao 15. asistenciju ove sezone. Malaga se nije opet predavala, nekoliko puta je Kameni spašavao svoj tim, a Roke Santa Kruz je uspeo da izjednači u 68. minutu. To nije bilo dovoljno da meč ode u produžetke, Malaga je imala šansu da povede, nisu je iskoristili u 73. minutu, a usledila je brutalna kazna. U 76. minutu posle sjajne akcije Inijesta dovodi treći put Barsu u vođstvo, a u 80. tačku na ovaj meč stavlja Lionel Mesi i to glavom posle centaršuta Danija Alvesa.
Malaga se trudila, ali to protiv Barselone nije dovoljno. Treba imati i mnogo sreće. Barselona će u polufinalu igrati protiv Reala, a prvi meč je na programu već 30. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter