0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

Svađali se zbog 500 evra

Objavljeno: 24.01.13 u 17:54

Slavisa-Kokeza

Konferenciju za medije je danas održao i jedan od potpredsednika Crvene zvezde, Slaviša Kokeza. On je pokušao da objasni kako pravog sukoba između Nebojše Čovića i Dragana Džajića u suštini nije ni bilo i da je cela stvar preuveličana od strane medija.

„Imali smo međusobne konsultacije oko dešavanja u klubu i što se tiče novinskih natpisa i špekulacija mogu da vam kažem da neće biti nikakvih hitnih sastanaka. Redovna sednica Upravnog odbora održaće se u ponedeljak u 18 časova i klub funkcioniše normalno na svim nivoima i u svim strukturama. Sve aktivnost se obavljaju po dogovorenoj proceduri i standardnom redosledu“, raportirao je je Kokeza predstavnicima medija.

On takođe dodaje da se čuo i sa Džajićem, i sa Čovićem i da su oni danas planirano odsutni, kao i da će se na stadionu ubuduće pojavljivati kao i do sada, u skladu sa svojim obavezama.

„Predsednik kluba je Dragan Džajić, to sam već isticao nekoliko puta i uopšte nepotrebno je raspravljati o toj temi. Svašta se moglo videti i pročitati o fizičkom sukobu do koga nije došlo. Da je došlo do polemike i povišenih tonova – jeste, ali obračuna apsolutno nije bilo. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali mislim da pojedini mediji imaju sklonost ka senzacijama i preuveličavanjem. Zar nije normalno u radnoj atmosferi u kojoj se svakodnevno dešava mnogo toga, da dođe do različitih mišljenja“,- zapitao je potpredsednik crveno-belih i dodao:

„Klub je živi organizam i sve što se desilo je normalno. Nećemo sprovoditi nikakvu istragu, sešćemo da razgovaramo, kao i do sada, i nikakav veliki značaj ne bih pridavao svemu ovome. Čitava rasprava, ako se uopšte može tako nazvati odnosila se na ugovor Nikole Petkovića, i to da li njegova mesečna plata treba da bude 500 eura veća ili manja. Ponavljam ništa bitno, da bi se tome pridavao veliki značaj“, rekao je Slaviša Kokeza, verovatno u nadi da će neko da poveruje da je to bio razlog sukoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter