0
Evrokup

Zvezda kraća za 15.000€

Objavljeno: 23.01.13 u 13:34

zvezda pionir

Čelnici Evrokupa oštro su kaznili Crvenu zvezdu Telekom zbog ubacivanja čvrstih predmeta tokom utakmice protiv Galatasaraja koja je igrana u Pioniru prošle srede. Crveno beli će morati da plate kaznu od 15.000 evra zbog ispada pojedinaca koji nisu uslišili apele kluba sa Malog Kalemegdana da se ne ubacuju u teren bilo kakvi predmeti.

Na ovako visoku kaznu od strane Evrokupa uticala je činjenica da su crveno beli već četiri puta ranije upozoravani zbog sličnih ispada. Rukovodstvo Zvezde je takođe upozoreno da ukoliko se sličan incident ponovi na nekoj od narednih utakmica, košarkaši Crvene zvezde bi mogli da igraju pred praznim tribinama, a moguće je čak i oduzimanje bodova ili izbacivanje iz takmičenja.

Naredni meč u Pinoiru Crvena zvezda Telekom igra protiv Uniksa 30. januara, a ostaje da se vidi da li će neodgovorni pojedinci uticati na dalji tok Zvezdinog takmičenja u Evrokupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter