1
Evropske lige

Svonsi u finalu! Azar udario skupljača lopti!

Objavljeno: 23.01.13 u 22:53

azar1

U finalu Liga kupa Engleske igraće Svonsi i Bradford, 24. februara na Vembliju! Svonsi je uspeo da sačuva prednost u revanš meču protiv Čelsija, susret na Liberti stadionu je završen bez golova i labudovi imaju priliku da dođu do prvog trofeja u istoriji kluba!
Nećemo pričati o meču, jer je jedan momenat sa ovog susreta zasenio sve ostalo – Eden Azar je u 80. minutu meča dobio crveni karton, nakon što je šutnuo momka koji skuplja lopte. Taj momak je zadržavao vreme, a Belgijanac je izgubio živce i udario ga, ovaj je pao kao da ga je udario Tajson, a ne Azar, došlo je do opšteg haosa, a Azar je dobio crveni karton i ko zna koliko mečeva pauze mu predstoji.


Samo je to falilo Rafi Benitezu, koji je i sa desetoricom pokušao da sa dva špica – Tores i Ba prvi put igrali zajedno, uradi nešto više, ali je ostalo 0:0 i Svonsi je u finalu Liga kupa, gde ih čeka Bradford koji je izbacio Aston Vilu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Svonsi u finalu! Azar udario skupljača lopti! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter