0
Evropske lige

Roma u prednosti

Objavljeno: 23.01.13 u 22:47

roma2

Roma i Inter su odigrali još jedan meč u samo četiri dana, a Roma je ovoga puta u okviru polufinala Kupa Italije bila bolja sa 2:1 (meč u prvenstvu završen je rezultatom 1:1).
Roma je odlično počela meč, Zeman je izveo najjači tim, za razliku od Stramaćonija koji je kombinovao. Roma je do vođstva došla golom Florencija koji je sjajno odreagovao glavom na centaršut Pirisa u 13. minutu. Duplirala je vučica prednost u 33. minutu,a opet su dali gol glavom, samo što je strelac bio Destro, a asistent opet Piris. Inter nije igrao tako loše, stvorili su dosta prilika, od kojih je dve propustio Guarin – jednom pogodio stativu, a drugi put je njegov udarac odbranio Stekelenburg. Ipak su neroazuri smanjili u prvom poluvremenu pogotkom Rodriga Palasija u 44. minutu, a asistent je bio Esteban Kambijaso. Proradila je argentinska veza, a Palasio je nekako uspeo da gurne loptu ispod Stekelenburga.
U drugom poluvremenu nije bilo golova, ali je bilo jako puno šansi s obe strane, ali su se i jedni i drugi ispromašivali. Treba napomenuti da je za Inter igrao i Riki Alvarez za koga se priča da će napustiti klub.
Revanš meč je na programu 14. aprila. Ne nismo pogrešili, to ima samo u Italiji…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter