0
Evropske lige

Real čeka Barsu, pocrveneli Koentrao i Di Marija

Objavljeno: 23.01.13 u 23:35

ronaldo

Madridski Real je u polufinalu Kupa kralja, pošto su uspeli da sačuvaju prednost iz prvog meča od 2:0 na Mestalji protiv Valensije. Susret je završen remijem 1:1, a Real je meč završio sa devet igrača.
Real je poveo u 44. minutu golom Karima Benzeme posle kardinalne greške Rikarda Koste koji je promašio čitav fudbal u nameri da preseče pas Alonsa za francuskog napadača. U prvom poluvremenu je Real ostao bez Kasiljasa, ali on nije dobio crveni karton, već se povredio posle sudara sa Arbeloom, a zamenio ga je Adan.
Prvi crveni karton dobija Fabio Koentrao u 51. minutu, a baš u tom napadu Valensija dolazi do izjednačenja. Kiks Adana i pogodak Alberta Koste za 1:1. Napadala je Valensija, ali je bilo nerealno da daju tri gola do kraja i ne prime nijedan. Ali slepi miševi nisu uspeli ni da pobede Real, iako je u 88. minutu Anhel Di Marija zaradio crveni karton, a Real ostao sa devetoricom.
Real čeka protivnika u polufinalu, a to će biti bolji iz duela Malaga – Barselona – prvi meč završen je rezultatom 2:2 na Nou Kampu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter