0
Domaći fudbal

Odstranjen Jovanović!

Objavljeno: 23.01.13 u 12:25

jovanovic

Kako piše mozzartsport iskusni defanzivac Crvene zvezde Milan Jovanović odstranjen je sa priprema u Antaliji i prvim avionom vratiće se u Beograd, zbog toga što je narušio klupsku disciplinu, odnosno konzumirao je alkoholna pića.

Incident se dogodio u noći između utorka i srede u hotelu Kalista kada je Jovanović konzumirao alkohol, što je najstrože zabranjeno.

„Milan Jovanović je bio predviđen da bude nosilac igre i da svojim iskustvom pomogne mladoj ekipi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Jovanović je napravio veliki disciplinski prekršaj koji se ne toleriše i zbog toga je udaljen iz ekipe. Ekipa nastavlja sa radom punim intenzitetom, a ja stavljam tačku na ovaj slučaj i predajem ga disciplinskoj komisiji kluba“, rekao je Aleksandar Janković.

Koincidencija ili ne, teke večeras u Antaliju stiže drugi odbrambeni igrač Zvezde Nikola Petković koji je juče po treći put potpisao ugovor sa crveno – belima.

Takođe je zanimljiv i podatak da je pre samo dva dana na zvaničnom sajtu kljuba iz Ljutice Bogdana objavljena vest u kojoj se govori o Jovanoviću kao igraču koji daje dobar primer saigračima, bodri ih i savetuje, pa ostaje nejasno da li su ljudi sa Marakane „frizirali“ izveštaje iz Antalije ili je iz nekog razloga Janković jednostavno digao ruke od svega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter