0
Domaći fudbal

Krah Zvezde: Džajić fizički napao Čovića??

Objavljeno: 23.01.13 u 15:40

zvezda

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić danas je u ranim popodnevnim satima u svojoj kancelariji fizički napao potredsednika kluba Nebojšu Čovića.

Džajić je posle sukoba spakovao svoje stvari i napustio klub iz reči da “podnosi neopozivu ostavku.“

Sukob koji je preoteklih nedelja tinjao na relaciji DžajićČović, pre svega zbog dinamike kojom se rešavaju finansijksi problemi kluba, a kojom Čović nije bio zadovoljan o čemu je govorio prethodnih dana, svoju kulminaciju doživeo je danas.

Čini se da je “kap prelila čašu” kada je Čović insistirao kod Džajića da mu objasni zašto njegov šurak, a inače Gensek Crvene zvezde Miodrag Zečević nije obavio određeni posao koji mu je bio poveren.

Na to Čovićevo insistiranje počele su da se razmenjuju psovke koje su dovele do fizičkog napada Džajića na potpredsednika kluba. Pre same tuče, Čović je Džajiću poručio da je lopov i neradnik, a ovaj mu je uzvratio psovkama.

U narednim satima treba očekivati zvanično obraćanje nekog iz Ljutice Bogdana kako bi se tačno znalo da li je Zvezda ponovo ostala bez predsednika ili nije. Kako god šteta po klub koji inako funkcioniše na “veštačko disanje” je praktično nepopravljiva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter