0
Košarka

Vulfsi nemoćni u Atlanti

Objavljeno: 21.01.13 u 22:55

horford

Atlanta Houksi su uspeli da preokrenu rezultat i ostvare trijumf nad Minesotom u Filips Areni sa 104:96.

Vulfsi su furiozno krenuli i posle prvih 12 minuta stekli prednost od 13 poena razlike. nastavila je Minesota sa dobrom igrom i održala stečeno vođstvo do kraja prvog poluvremena. U nastavku susreta Atlanta je odigrala daleko angažovanije i agresivnije što je donelo rezultat već u trećoj deonici kada su prepolovili vođstvo Timbervulfsa. Poslednja četvrtina je u potpunosti pripala domaćim košarkašima koji su preokrenuli rezultat u svoju korist i na kraju ostvarili pobedu.

Košarkaši Atlante su odlično šutirali iz igre (57,7%, 10-16 za tri), a najefikasniji bio je Al Horford koji je zabeležio i dabl dabl sa 28 poena i 10 skokova. Džamero Pargo je ubacio 16, a Kajl Korver 14 poena. Najbolji u dresu Vulfsa bio je Derik Vilijams sa 17 poena, a Hoze Bareza je ubacio 14 poena.

Bobketsi su razočarali svoje navijače u Šarlotu porazom od Hjuston Rokitsa rezultatom 94:100.

Igrali su košarkaši Šarlota odlično. Ušli dobro u meč. Imali su kontrolu nad igrom i vodili sve do poslednje četvrtine. Onda je usledio potpuni pad u igri. Rokitsi su došli do preokreta najviše zahvaljujući preciznom Džejmsu Hardenu koji je iskoristio svih 10 pokušaja sa linije slobodnih bacanja u poslednjih 6 minuta utakmice, a njihovom trijumfu su doprineli i igrači Šarlota koji su ubacili samo 13 poena u poslednjoj četvrtini.

Džejms Harden je bio najbolji u ekipi Hjustona sa 29 poena, dok je Markus Moris ubacio 21 poen. Odlična partija Kembe Vokera koji je postigao 35 poena nije bila dovoljna da se pobede Rokitsi. Ramon Sešns je ubacio 19 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter