0
AdmiralBet ABA Liga

Beznačajno izvinjenje

Objavljeno: 21.01.13 u 12:45

dodik

Vulgarno ponašanje predsednika KK Igokea Gorana Dodika posle meča sa Crvenom zvezdom kada je pokazao srednji prst navijačima beogradskog kluba naišlo je na oštre osude javnosti koja je zgrožena ovim postupkom brata predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Povodom svog nekontrolisanog ponašanja predsednik Igokee se oglasio saopštenjem.

„Izvinjavam se svima koje je moje ponašanje povredilo. Odreagovao sam u afektu, a to nije bilo u skladu sa funkcijom koju obavljam. Svi koji me poznaju znaju da sam navijač Crvene zvezde i da se prema delijama nikada ne bih tako poneo. Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača koji su i nakon naše pobede nastavili sa omalovažavanjem naše ekipe, našeg uspeha i svih ljudi koji navijaju za naš klub.

Ne želim da svojim postupcima, počinjenim u afetktu bacam senku na najveću useph Igokee u istorijii i Upravnom odboru sam ponudio svoju ostavku“, naveo je u saopštenju Goran Dodik.

Direktor takmičenja ABA lige Josip Bilić se još uvek nije upoznao sa ovim slučajem.

„Nisam dobio izveštaj od delegata i sudija, to bi trebalo da se dogodi danas-sutra. Razmotriću ovaj slučaj ukoliko bude prijave, pogledaću i snimak i slike na sajtovima. Čelnici, trener i igrači Igokee do sada su bili vrlo korektni, upozorenje će verovatno biti dovoljno u ovoj situaciji. Ponavljam, treba prvo da se upoznam sa slučajem“, izjavio je Bilić za Sportal.

A kako se ponašao predsednik kluba koji gaji evroligaške ambicije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter