1
Evropske lige

Valjadolid jači od Saragose

Objavljeno: 20.01.13 u 19:02

oskar

Odigran je još jedan meč 20. kola Primere, a Valjadolid je na svom terenu bio bolji od Saragose sa 2:0. Iako Saragosa ove sezone igra jako dobro u gostima, danas su bili nemoćni protiv ekipe Miroslava Đukića
Najzaslužniji za pobedu Valjadolida bio je Oskar Gonzales, koji je prvo asistirao Haviju Gueri u 12. minutu za 1:0 (Guera menja Manuča, koji je na afričkom kupu nacija). A Gonzales je i rešio meč svojim devetim golom u sezoni u 74. minutu.
Valjadolid je sada na poziciji broj 10 sa 28 bodova, dok Saragosa ostaje 13. sa 22 boda. U sledećem kolu Valjadolid gostuje Levanteu, dok Saragosa dočekuje Espanjol, ali tek nakon revanša četvrtfinala Kupa kralja protiv Sevilje.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Valjadolid jači od Saragose | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter