0
Evropske lige

Remi na Olimpiku

Objavljeno: 20.01.13 u 22:50

penal rome

Odigran je i poslednji meč 21. kola Serije A, u derbi meču Roma i Inter su podelili bodove odigravši 1:1. Oba gola su pala u prvom poluvremenu, a Roma je bila tim koji je imao inicijativu i stvorio više šansi tokom 90 minuta.
Roma je bolje otvorila meč i povela golom iz penala Frančeska Totija, a najstrožoj kazni prethodio je neoprezan start Ranokije, koji je oborio Bredlija u 22. minutu. Inter je u poslednjoj trećini prvog poluvremena odigrao najbolje na ovom susretu, stvorili su nekoliko šansi (Livaja pogodio stativu), a u 45 minutu su izjednačili. Guarinov šut je bio blokiran, ali je Kolumbijac došao ponovo do lopte i na petercu pronašao Palasija koji ne greši.
Taj gol u finišu prvog poluvremena kao da je zbunio igrače Rome kojima je u nastavku trebalo dobrih 25 minuta da dođu do svoje igre, a zatim su krenuli da promašuju. Imali su prilike i Osvaldo i Piris, ali su bili neprecizni, a Handanović je na sjajan način zaustavio šut Lamele.
Na kraju podela bodova, Inter ostaje četvrti sa 39 bodova, a Roma je sada sedma sa 33 boda – pretekao ih je Milan koji ima bod više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter